VuegenTECHNISCH ONDERHOUD

TECHNISCH ONDERHOUD

Heeft uw productieruimte of -installatie behoefte aan een grondig industrieel onderhoud? Nood aan een gecertificeerde lasser? Urgentie met (hoge) drukleidingen? Dan is Vuegen Technical Services uw ideale partner.

Wij zijn een vakbekwame partner voor alle onderhouds-gerelateerde activiteiten van installaties voor de procesindustrie. Deze activiteiten omhelzen zowel onderhoudsplanning, inspectie en analyse, als de uitvoering van de eigenlijke onderhoudsactiviteiten.

U kan dienst doen op onze experts bij projecten of urgenties alsook via lange termijn onderhoudscontracten. Met onze onderhoudscontracten kunnen we een vast team van experts bij u on-site plaatsen, ondersteund door onze werkplaatsen voor pre-fabricage. Voor u als klant betekent dit dat u beroep kan doen op een hoogwaardige expertise en veiligheid, gekoppeld aan een hoge graad flexibiliteit.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak. Onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen voor een oplossing op maat van uw specifieke behoeftes.

ONZE STERKE PUNTEN

  • Veiligheid en kwaliteit volgens hoogste norm
  • Totale ontzorging van klant
  • Flexibiliteit in uw onderhoud planning
  • Interventieteam 24/24u